KÉPGALÉRIA - pillanatképek a hotel életéből

GALÉRIA mert egy kép többet mond száz szónál

CLUB DOBOGÓMAJOR

Ízek, zamatok, élmények és Dobogó-harmónia képekben
Amit el tud KÉPzelni, azt meg is tudja valósítani, tartja a mondás. Mi néhány fotó formájában összegyűjtöttük azokat a tájakat, amikre ismerősként tekinthet, ha ellátogat hozzánk. Azokat az élményeket, amiket garantáltan átélhet, ha pár napot a Club Dobogómajorban tölt. Azokat a kalandokat, amik csak Önökre várnak! Képzelje el és váltsa valóra nálunk!

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább