Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Környékbeli látnivalók

kirándulások, programok, aktív kikapcsolódás

Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően a Club Dobogómajor tökéletes kiindulópont számos kiránduláshoz. Hévíz gyógyvize és kulturális programjai, a Balaton vízi sportjai, homokos strandjai, valamint balatoni séta- és programhajózás – csak megemlítünk néhány kellemes programlehetőséget.

KESZTHELY

A csupán 7 km-re található Keszthely, a Balaton fővárosa, amely a kultúra és a vízi sportok kedvelőinek egyaránt tengernyi látnivalót és programot kínál. A Festetics-kastélyban számos kiállítás és múzeum röpíti vissza a látogatót a XIX. századba. A kastélyparkban tartott színházi előadások a nyár folyamán különösen kedveltek.

A főszezonban a Balaton parton és a város Fő terén egymást érik a színes fesztiválok, koncertek és egyéb kulturális programok, a hazai és külföldi vendégelőadók műsorai.

BALATONI MÚZEUM

A Balatoni Múzeum a Balaton történetét bemutató állandó kiállítással, a környéken feltárt régészeti leletekkel, az állatvilágra vonatkozó különleges ismeretekkel és színes népművészeti tárlattal várja a látogatókat. 

MARCIPÁN MÚZEUM

A Marcipán Múzeum Keszthelyen, a Festetics Kastély közvetlen közelében várja kedves vendégeit. Simonfai Jenő, és felesége, Ágnes a marcipánfigurák készítését mesteri szintre fejlesztette, melyből a legszebb darabokat egy kiállításon vendégeink is megtekinthetik. 

MÚZEUMOK KICSIT MÁSKÉPP

A város sétálóutcáján, a Kossuth utcában számos különleges és néha dermesztő látnivalókat is rejtő múzeumot tekinthetnek meg, melyek belépőjegyéből a szálloda vendégei 10 % kedvezményben részesülnek. A Baba-, a Játék-, a Giccs Múzeum, valamint a Csigaparlament a kicsik figyelmét is lekötik, azonban a Történelmi Panoptikum, a Kínzó Múzeum, az Erotikus Panoptikum megtekintését csak idősebb vendégeinknek ajánljuk. A kedvezmény érvényesítéséhez további információ a recepción áll rendelkezésre.

SZERVEZETT KIRÁNDULÁS

Egy utazási iroda standját a szálloda bejáratánál találhatja.
Programjai által szeretnék Önökkel is megismertetni a környék látnivalóit, nevezetességeit és segítséget nyújtani abban, hogy az itt tartózkodás színesebb és tartalmasabb legyen. További kérdéssel kérjük, forduljon a szállodában dolgozó munkatársainkhoz személyesen vagy telefonon a 800-as illetve a 840-es melléken.
Egy információs mappában összegyűjtöttük a főbb úti célokat az egyénileg utazó vendégeink számára, így nem maradhatnak le egy látnivalóról sem a környéken. A programpultban elhelyezett információs anyagban többek között a sümegi várjátékok, a tapolcai Tavas barlang, a balatongyöröki Szép-kilátó és még ezernyi érdekes helyszín kapott helyet, amit Önnek is látnia kell.
Egynapos szervezett programjainkra várjuk azok jelentkezését, akik jól bejáratott útvonalakon, felkészült szakemberrel vetnék bele magukat a környék felfedezésébe. Túráink között környékbeli, de akár bécsi, és budapesti célok közül is választhatnak.

HŐLÉGBALLONOS UTAZÁS - EXKLUZÍV PROGRAMLEHETŐSÉG NYÁRON

A Club Dobogómajor melletti területről startoló hőlégballonnal felemelkedve, madártávlatól csodálhatja meg a Balaton, a Kis-Balaton és a Balaton-felvidék tájait, 1000 méter magasból. A hőlégballon a megközelítőleg egyórás túra alatt a széljárástól függően, akár 40-50 km távolságot is megtesz a magasban. A túrát tapasztalt, több kontinenst is megjárt kapitányok biztonsággal vezetik,  mindenkinek jó szívvel ajánljuk ezt a nem mindennapi élményt.

Érdeklődés +36 83 531 991 (800-as mellék)

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.