Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Környékbeli látnivalók

kirándulások, programok, aktív kikapcsolódás

A mesés természeti adottságainak köszönhetően a Club Dobogómajor tökéletes kiindulópont számos programhoz, kiránduláshoz. Hévíz a gyógyvize és kulturális programjai, a Balaton a vízi sportok, homokos strandok és a romantikus hajótúrák miatt kihagyhatatlan úti cél.

KESZTHELY

A csupán 7 km-re található Keszthely, a Balaton fővárosa, a kultúra és a vízi sportok szerelmeseinek rengeteg látnivalót és programot kínál. A Festetics-kastélyban számos kiállítás és múzeum kalauzolja a látogatót a 19. század emlékeiben. A kastélyparkban tartott színházi előadások a nyár folyamán különösen kedveltek. A főszezonban a Balaton parton és a város Fő terén egymást érik a kulturális programok: hazai és külföldi vendégelőadók műsorai.

BALATONI MÚZEUM

A Balatoni Múzeum a Balaton történetét bemutató állandó kiállítással, a környéken feltárt régészeti leletekkel, népművészeti és állatvilág tárlattal várja a látogatókat. Időszaki kiállítások keretein belül festmények és fotók is helyet kapnak az épület falai között.

MARCIPÁN MÚZEUM

A Festetics Kastély közvetlen közelében kiállított marcipán csodák mellett saját készítésű süteményeket, kávéspecialitásokat, fagylaltkelyheket, marcipán figurákat kóstolhatunk.

MÚZEUMOK KICSIT MÁSKÉPP

A város sétálóutcáján, a Kossuth utcában számos különleges és dermesztő látnivalókat rejtő múzeumot tekinthetnek meg, melyek belépőjegyéből a szálloda vendégei 10% kedvezményben részesülnek. A Baba-, Játék-, GiccsMúzeum, valamint a Csigaparlament a kicsik figyelmét is lekötik, azonban a Történelmi Panoptikum, Kínzó Múzeum, Erotikus Panoptikum megtekintését idősebb vendégeinknek ajánljuk. A kedvezmény érvényesítéséhez további információ a recepción áll rendelkezésre.

SZERVEZETT KIRÁNDULÁS

Az Utazási Iroda standját a szálloda bejáratánál találhatja.
Programjaik által szeretnék megismertetni a környék látnivalóit, nevezetességeit és segítséget nyújtani abban, hogy az itt tartózkodás színesebb és tartalmasabb legyen. További kérdéssel kérjük, forduljon a szállodában dolgozó munkatársainkhoz személyesen vagy telefonon a 800-as illetve a 808-as melléken.
Egy információs mappában összegyűjtöttük a főbb úti célokat az egyéni utazó vendégeink számára, így nem maradhatnak le egy látnivalóról sem a környéken. A programpultban elhelyezett anyagban többek között a sümegi várjátékok, a tapolcai tavas barlang a balatongyöröki Szép-kilátó és még ezernyi érdekes helyszín kapott helyet, amit Önnek is látnia kell.
Egy napos szervezett programjainkra várjuk azok jelentkezését, akik inkább profikra bíznák az idegenvezetést és jól bejáratott útvonalon, mindenre felkészült szakemberrel vetnék bele magukat a környék felfedezésébe. Túráink között környékbeli, de akár bécsi, és budapesti célok közül is választhatnak.

HŐLÉGBALLONOS UTAZÁS - EXKLUZÍV PROGRAMLEHETŐSÉG NYÁRON

Ha nem szeretne tovább két lábbal a földön állni, akkor lehetősége nyílik felemelkedni és a felhők közül megkémlelni a Balaton-felvidék mesés tájait. 1000 méter magasból képzeletet felülmúló látvány tárul majd Ön elé a Balaton Ballooning jóvoltából. A nagyjából 1 órás túra alatt a széljárás szeszélyére bízva szállhatják körbe a környéket, akár 40-50 km távolságban. A túrát tapasztalt, több kontinenst is megjárt kapitányok vezetik, éppen ezért mindenkinek jó szívvel ajánljuk, ha nem mindennapi élményben szeretne részt venni.

Érdeklődés +36 83 531 991 (800-as mellék)

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.