Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Kerékpártúrák a zalai dombok között

Kerékpártúrák a zalai dombok között

Nem véletlen, hogy a kerékpározás egyre inkább divatba jön, hiszen amellett, hogy egy remek sport, ezáltal egészséges, megmozgat, felfrissít, szóval egy korosztály független mozgásforma. 

A jó kondiban lévők tekerhetnek hosszabb távokat, vagy kipróbálhatják a bringázást mesés erdők, völgyek ölelésében. A kényelmesebb, két kerekes sportot kedvelők a saját tempójukban csodálhatják a vidék szépségét tekerés közben, sőt számunkra jól jöhet némi elektromos kerékpár adta rásegítés is. Az apróbbak pedig utánfutóból, kényelmes ülésekből szemlélődve élvezhetik a családi vagy éppen csoportos túrák nyújtotta kalandokat. 

Ennek tudatában készültünk is jó pár lehetőséggel, amik között mindenki igénye, fizikai állapota és kedve szerint keresgélhet. Kattanjon rá Ön is túraajánlataink egyikére, ismerjék meg Önök is két keréken mesés környezetünket, környékünk látnivalóit! Ha pedig útravalóként jól jönne még további segítség, az útvonalak szóróanyagait kérjék munkatársainkról a recepción, amiről az útvonalak QR-kód segítségével zsebre vághatók :)

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.