Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Sport & mozgás 

Aktívan, fitten a Club Dobogómajorban

A hatalmas zöld területet vétek lenne csak a kényelmes apartmanok ablakain keresztül kémlelni, aki a szabadba vágyik, számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhat.

Hotelünk az alábbi sportolási lehetőségekkel várja vendégeit:

Fitness terem

Fitness termünk biztonságos és higiénikus használatához szükség van pár apró szabály betartására.

  • fitness gépek használata saját felelősségre történik.
  • 14 éven aluli gyermekek a fitness termet nem használhatják.
  • utcai cipőben TILOS a belépés!

A terem kulcsait az úszómestertől lehet elkérni.

Tenisz

Legyen szó kezdő labdaadogatásról vagy profi szervákról, a Club Dobogómajorban mindenki egyaránt lehetőséget kap, hogy tökéletesíthesse játékát. A hotel 4 salakos szabadtéri- és 3 fedett teniszpályával biztosítja, hogy a játék szerelmesei egész évben zavartalanul hódolhassanak szenvedélyüknek. Baráti meccsek vagy profi versenyek, a pályáink mindkettő megrendezésére ideális helyszínt kínálnak.

A teniszpályák nyitvatartási ideje:

08:00-20:00

Árlista:
  • Külső pálya: 2500 Ft/óra
  • Belső pálya: 4500 Ft/óra
  • Edző: 3000 Ft/óra

Az árak változtatásának jogát fenntartjuk!

Előzetes bejelentkezés szükséges, amit telefonon a 850-es melléken, a +36 /30-902-3164 mobilszámon, vagy személyesen a teniszpályán lehet megtenni.

Kerékpár

Nem szükséges magával hoznia kerékpárját, hiszen szállodánk lehetőséget biztosít bérlésre, így kényelmesebben utazhat. A kiépített, jó minőségű kerékpárutaknak hála, a környék nevezetességeit akár két keréken is meglátogathatja. Fedezze fel Hévíz, Keszthely, vagy a Balaton felvidék csodáit kerékpárra pattanva.

 Lovaglás

A Club Dobogómajor saját lovas iskolával, kiválóan képzett lovakkal, profi trénerekkel és igényes környezettel várja a lovagolni vágyókat. A gyakorlott lovasok mellett szívesen várjuk a sporttal csak ismerkedő vendégeinket, és azokat is, akik szakértő oktatók útmutatásával szeretnék kipróbálni a lovassport szépségeit.

Kitűnően képzett lovainkon, fedett lovardánkban és szabadtéri pályánkon a gyakorlott lovasok ideális körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk egyéni, és csoportos lovas oktatásunkat, a legkisebbeknek pedig a pónilovaglás (3-7 éves korig) teheti még élvezetesebbé a nyaralást. Fontos tudnivalók: futószáras lovaglásoktatást 15 éves korig biztosítunk. A lovaglás felső súlyhatára 80 kg. A ló és lovasa biztonsága érdekében oktatóink fenntartják a jogot, hogy a lovaglás előtt felmérjék a lovas tudását, hogy ezzel szavatolják mindkettejük biztonságát. A lovas oktatáson való részvétel, valamint a lovaglás egyéni felelősségre történik.

Nyitva tartás (minden nap):
  • Főszezonban (május 1. - szeptember 30.): 06:00-11:30; 14:30-17:30
  • Elő-és utószezonban (október 1. – április 30.): 07:00-11:30; 13:00-17:00

Előzetes bejelentkezés szükséges, amit telefonon a 848-as melléken, vagy személyesen a lovardában lehet megtenni.

Játszóház

Szállodánkban gyermek játszóház is várja az apróságokat, mely egész nap igénybe vehető. A gyerekbirodalom kulcsát a recepciónál lehetséges elkérni.

Kültéri programlehetőségek

A Club Dobogómajor területén a labdajátékok zsonglőrei futball és strandröplabda pályákon hódolhatnak szenvedélyüknek. A szabadtéri sakk pályánkon a test mellett az agy izmait is átmozgathatja. A nordic walking és a túrázás bakancsos kedvelői sem maradnak új élmények nélkül, ugyanis számos, kijelölt túraútvonalat találnak a közelben.

Golf Club Imperial - golfpálya közvetlen a Balaton mellett

A Club Dobogómajortól alig 15 kilométerre a Balaton észak-nyugati partján, gyönyörű környezetben található a Golfclub Imperial Balaton. A 9 lyukú golfpálya szeretettel várja a golf szerelmeseit, illetve mindazokat, akik egy hévízi vakáció során professzionális trénerek segítségével szívesen megismerkednének a sportág rejtelmeivel.

Golfiskola

Egyéni és csoportos golfoktatás alkalmával illetve a nyári időszakban nyílt napok keretében várja az érdeklődőket Bruce Russel Head Professional golfoktató.

SPECIÁLIS ajánlat hölgyeknek - Ladies' Afternoon

A tapasztalt Head Professional, Bruce Russell bevezeti a vendégeket a "Putting", "Chipping" és a hosszú játék alapjaiba. A napot egy Putt házi versennyel zárjuk, amelynek az eredményét a Golf Caffe Macchiato-ban hirdetjük ki egy finom sütemény és kávé mellett.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.