Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Gyerekprogramok

Játszóház és változatos programok

Szeretne kiszabadulni a négy fal közül és kellemes környezetben élvezni a pihenést, miközben gyermekéért sem kell aggódnia? Szigorúan autómentes parkunkban igazi biztonság vár mindenkire.

Kicsi és nagyobbacska gyerekeknek egyaránt számos programot kínálunk az év minden szakában. Beltéri játszóház és játszótér, trambulinok, gibbon, pingpong, csocsó*, óriás sakk, foci- és röplabda pálya is a kis felfedezőket várja. És, hogy a hatalmas területen megkönnyítsük a közlekedést, a szülők a legkisebbeknek futómotort, a nagyobbaknak - kétféle méretben is - rollert igényelhetnek, térítésmentesen.

A gyerekek a lovarda mellett található kisállat farmunknál megfigyelhetik néhány háztáji állat mindennapját, sőt a bátrabbak akár barátságos pónik* nyergében is bejárhatják a major egy részét.

Nyáron szakképzett animátorok és változatos programok kínálnak szórakozási lehetőséget 4 évesnél idősebb gyermekeknek. Kirándulás, sportjátékok, kézműves foglalkozások színesítik a Club Dobogómajorban eltöltött vakációt.

*egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.