Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Kutyabarát hotel vagyunk,

mert nálunk Ők is szívesen látott vendégek.

Legtöbbünknél a kutya igazi családtagnak számít, ezért nem kérdés, hogy ott a helye velünk a nyaralás ideje alatt is.

Kutyamedence - DOGpool

A Club Dobogómajor szigorúan autómentes parkjában igazi biztonság és felhőtlen élmény vár mindenkire. A hatalmas, zárt udvaron kapott helyett a kutyusok nagy kedvence, a szabadtéri kutyamedence, ahol a család négylábú tagjai is kedvükre pancsolhatnak. A medence mellett kutyazuhany is elhelyezésre került, hogy a merülést kevésbé kedvelő kutyusok is élvezhessék a hűsítő permetet.

(A pancsoló folyamatosan mélyülő medence, ahol egy vízforgató rendszer gondoskodik arról, hogy a víz folyamatosan cserélődjön, és megfelelően fertőtlenítve legyen)

AGILITY akadálypálya kutyusoknak

Idén is készültünk egy szuper újdonsággal.
A kutyusok nagy kedvence, a szabadtéri DOGpool mellett kapott helyet legújabb attrakciónk, az Agility pálya.

Közös élményszerzés - 4 lábú kalandok

A kutyák rendkívül szociális lények, s nagyon fontos számukra a gazdájukkal közös játék és elfoglaltság. Az agility tökéletes megoldást kínál a kedvencével közös, kellemes és aktív időtöltésre. Kétségtelenül az egyik legnépszerűbb kutyás sport manapság! Korra, nemre, edzettségre való tekintet nélkül bárki űzheti. A dinamikus, szabad mozgás és a friss levegő vonzóvá teszi az agility-t a gyermekek számára is, így remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a kisebbek is bekapcsolódjanak a kutyával való foglalkozásba, ami nem csupán nagyszerű kikapcsolódást ígér, hanem az a kutyus és a gazdi közötti kötődés erősítésére is szolgál.

Szállodai szabályzat kutyusok és gazdik részére

Kérjük, az alábbiak betartását legyenek szívesek szem előtt tartani, amennyiben négylábú kedvencükkel érkeznek szállodánkba! 
Szabályzatunk ide kattintva érhető el.

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.