Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Kutyabarát hotel vagyunk,

mert nálunk Ők is szívesen látott vendégek.

Négylábú barátaink a legtöbbünknél igazi családtagnak számítanak, ezért nem kérdés, hogy ott a helyük velünk a nyaralás ideje alatt is.
Kedvencünk ugyanúgy lelkesedik minden együtt töltött időért, mint mi magunk.

Ha fontos Önnek is, hogy a szabadsága ideje alatt ne kelljen aggódnia házi kedvencéért, akkor válasszon minket pihenése helyszínéül, hiszen nálunk legalább olyan fontos négylábú barátaink elégedettsége, mint kétlábú gazdáiké!

A Club Dobogómajor szigorúan autómentes parkjában igazi biztonság és felhőtlen élmény vár mindenkire. A hatalmas, zárt udvaron kapott helyett a kutyusok nagy kedvence, a szabadtéri kutyamedence, ahol a család négylábú tagjai is kedvükre pancsolhatnak a tikkasztó melegben. A medence mellett kutyazuhany is elhelyezésre került, hogy a merülést kevésbé kedvelő kutyusok is élvezhessék a hűsítő permetet.
(A pancsoló folyamatosan mélyülő medence, ahol egy vízforgató rendszer gondoskodik arról, hogy a víz folyamatosan cserélődjön, és megfelelően fertőtlenítve legyen)

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.