Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Kapcsolat és megközelíthetőség

Club Dobogómajor, 8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Recepció (üdülési hét egyeztetés, vendégérkezés): +36 83/531-991 , info@clubdobogomajor.hu

Szobafoglalás (ajánlatkérés, foglalás): +36 83/531-981, sales@abbaziagroup.com

A Club Dobogómajor GPS koordinátái: Szélesség: 46.793493, Hosszúság: 17.204504

Útvonaltervező

AUTÓVAL:

Budapesttől Hévízre a 185 km-es út megközelítőleg 2 óra alatt tehető meg. Az M7/E71 autópályán Érd irányában kell haladni, majd Érdnél Székesfehérvár felé kell venni az útirányt. Az M7-es autópályán egészen Balatonszentgyörgyig lehet eljutni. Az autópályáról itt át kell térni a 76-os útra, majd Balatonszentgyörgynél jobbra lekanyarodva a 71-es úton kell tovább haladni Keszthely, majd a táblákat követve, Hévíz irányába. Keszthely-Kertvárost elhagyva már látható az üdülőfalu, 250 méterrel a Hévíz tábla előtt.

VONATTAL:

A Budapest - Keszthely (IC és gyors) vonatokkal érkező vendégek a keszthelyi pályaudvarról taxival, illetve helyi autóbuszjárattal juthatnak el Hévízre. Transzferköltségek: taxival a keszthelyi pályaudvartól a szállodáig kb. 2.500,- Ft; helyi autóbuszjárattal Keszthelyről (buszpályaudvar közvetlenül a keszthelyi vasútállomás mellett) a szállodáig (megálló a hévízi út mentén, a Club Dobogómajornál, 100 m-re a szállodától).

AUTÓBUSSZAL:

A Volán távolsági autóbuszjáratai közül a Budapest - Hévíz járatok jöhetnek szóba, melyek végállomása Hévíz központjában van. Innen taxival vagy helyi autóbuszjárattal érhető el leggyorsabban a szálloda (megálló a hévízi út mentén, a Club Dobogómajornál, kb. 100 m-re a szállodától).

A CLUB DOBOGÓMAJOR TÉRKÉPE:

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.