Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Lovaglás

A Club Dobogómajor saját lovasiskolával, kiválóan képzett lovakkal, profi trénerekkel és igényes környezettel várja a lovagolni vágyókat. A gyakorlott lovasok mellett szívesen várjuk a sporttal csak ismerkedő vendégeinket, és azokat is, akik szakértő oktatóink útmutatásával szeretnék kipróbálni a lovassport szépségeit. Kitűnően képzett lovainkon, fedett lovardánkban és szabadtéri pályánkon a gyakorlott lovasok ideális körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk egyéni, és csoportos lovas oktatásunkat, a legkisebbeknek (3-7 éves korig) pedig a pónilovaglás teheti még élvezetesebbé a nyaralást. Fontos tudnivalók: futószáras lovasoktatásra 7 éves kortól van lehetőség. A lovaglás felső súlyhatára 80 kg. A lovas oktatáson való részvétel, valamint a lovaglás egyéni felelősségre történik.

Nyitva tartás (minden nap):

 • Egész évben: 07:00-17:00

Előzetes bejelentkezés szükséges, amit telefonon a +36 20 390 5838-as telefonszámon, vagy személyesen a lovardában lehet megtenni.

Tekintse meg árlistánkat itt>>


Lovasprogram felnőtt vendégeinknek...

Töltsön el egy kellemes délelőttöt a Club Dobogómajor barátságos lovaival! Ha mindig is vonzódott a lovagláshoz és szeretné közelebbről megismerni ezeket a különleges állatokat, akkor ez a program kifejezetten Önnek szól! Azon kedves vendégeinket is szívesen látjuk, akik még keveset tudnak a lovakról, vagy esetleg tartanak tőlük. Ez a rendezvény tökéletes lehetőség arra, hogy megváltoztassák véleményüket.

A lovaglás csodálatos világába Kis-Baranyi Eszter, a szálloda lovardavezetője vezeti el Önöket. Szeretettel várjuk Önöket!

A program tartalma:

 • betekintés a lovak világába
 • lóápolás 
 • lovas alapfogalmak, szabályok ismertetése
 • lóval való kommunikáció elsajátítása
 • lovak viselkedésének megfigyelése
 • játékos feladatok végrehajtása lovakkal

A program 16 éves kortól foglalható! 

Helyszín: a Club Dobogómajor lovardája.

Időtartam: 90 perc. 

A csomag ára: 5.000 Ft / fő

A program minden szerdán és minden 2. szombaton 10:00 órai kezdéssel indul minimum 2 és maximum 6 fő jelentkezése esetén. Jelentkezés a recepción a programot megelőző napon 16 óráig lehetséges! 


 ....s hogy a legkisebbek se maradjanak ki a jóból.

Ha meghalljuk a „ló” szót, azonnal egy hatalmas állat képe jelenik meg előttünk, holott léteznek egészen apró pacik is. Sok gyermek álmodozik arról, hogy legyen egy pónija, amit simogathat, fésülhet, vagy akár legeltethet, etethet. Nálunk mindez valóra válhat!

Minden pénteken az istálló bejáratánál izgalmas, játékos lovas program várja a gyerekeket!

 A program tartalma:

 • póni ápolás, sörényfonás
 • póni legeltetés, etetés
 • futószáron lovastorna (min. 10 perc)
 • csacsi simogatás, ápolás
 • lovas alapfogalmak elsajátítása

A program 6 és 15 éves kor közötti gyermekek részére foglalható! 

Helyszín: a Club Dobogómajor lovardája. 

Időtartam: 90 perc. 

A csomag ára: 3.500 Ft / gyermek

A program minden pénteken 10:00 órai kezdéssel indul minimum 3 és maximum 10 fő jelentkezése esetén. Jelentkezés a recepción a programot megelőző napon 16 óráig lehetséges!


Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.