Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Fűvészkert túra Dobogó módra

Időpont(ok):
2022. 01. 01 - 2023. 01. 31. (csütörtök)
Minimum létszám: 5

Kedves Vendégeink! 

2022.10.13-án technikai okok miatt a túra elmarad! 

Fűvészkert túra Dobogó módra 

Szállodánk üzemeltetése során mindig próbálunk törekedni a környezet- és természetbarát megoldásokra. Szívügyünknek érezzük a minket körülvevő természeti elemek védelemét, megismerését, ezért is gondoltunk arra, hogy az idei évtől egy új kezdeményezést indítunk útjára.

Szeretnénk bemutatni vendégeinknek a 16 ha-os területünkön található számtalan dísznövény közül néhányat részletesen is.(pl. melyik növény honnan származik, mit szeret, mit nem, milyen érdekességei vannak stb.) vezetett séta keretei között.

A parkban található sok-sok tűlevelű, lombhullató fa, örökzöld cserje, egynyári és hagymás virág teszi harmonikusabbá az itt tartózkodást az év bármely napján, minden évszakban más arcát mutatva. A kertben ezért, több helyen kis táblácskákat helyeztünk ki, hogy a botanikai sétán kívül is megmutathassuk milyen sokszínű és érdekes a Dobogómajor növényvilága.

Ismerjék meg közelebbről ezeket a csodás növényeket, amik szebbé teszik az életünket! 

Részvétel ingyenes!

Előzetes egyeztetés a recepción legkésőbb szerda délutánig lehetséges. Túráink minden csütörtökön 10 órai kezdéssel, minimum 5 fő jelentkezése esetén indulnak.

 

Vissza a Programajánló listához

Programnaptár

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.