Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / A Hévízi Tófürdő egész évben várja a látogatókat

A Hévízi Tófürdő egész évben várja a látogatókat

Azt már bizonyára sokan tudják, hogy az egyedülálló hévízi gyógyvíz a betegségek megelőzésére és gyógyítására is kiválóan alkalmas. 

Többen közülük meg is tapasztalták már a hévízi kúrák csodás hatásait, melyek már a régi időkben is ismertek voltak, és népszerűségük a mai napig töretlen. Ha Ön is úgy érzi, hogy szervezetének szüksége van egy kis regenerálódásra, szeretné megelőzni a betegségeket, vagy egyszerűen csak kikapcsolódásra vágyik, nem kérdés; Önnek is Hévízen a helye!

Feltöltődés, energia gyűjtés… irány Hévíz!

Az elmúlt időszakban szárnyra kapott híresztelésekkel ellentétben a helyi Tourinform iroda közleménye szerint a „Hévízi Tófürdő az év 365 napján nyitva tart”. Éppen ezért bátran mondhatjuk, hogy Hévíz egy négy évszakos város, hiszen a meleg vizes regenerálódásra, egy kellemes, szabadtéri fürdőzésre az év minden napján lehetőségünk van.

Szeptember 5-től kezdetét vette az őszi szezon, ami azt jelenti, hogy a fürdő nyitva tartása is igazodik az évszakhoz. A Tófürdő szeptember 5. és október 9. között 18.30-kor, október 10. és március 26. között pedig egy órával korábban, 17.30-kor zárja kapuit.

Programokból és szórakozási lehetőségekből sem lesz hiány

Ahogy a nyár, úgy az ősz is hozza magával a szórakoztató programokat, így a gyógyulás és felfrissülés mellett mindig akad egy-egy jó alkalom arra, hogy aktívan és vidáman töltsük a pihenést.

Rögtön szeptember 9-én egy különleges szezonzáró esti programmal kedveskednek a Hévízre látogatóknak. Este 19 órától Dévényi Tibi bácsi varázsol retró hangulatot a Tófürdő partjára a népszerű Holdfényfürdő rendezvény keretében.

Szeptember 24-én egy 8 órás Spinday Maratonra várnak minden aktív kikapcsolódást kedvelő jelentkezőt, ahol pörgős zenékre, fergeteges hangulatban tekerhetnek majd a nevező csapatok. November 5-én második alkalommal rendezik meg a Hévízibivaly Duatlont, amely 10 km-es evezéssel indul a Hévízi-patakon, majd 10 km-es futással folytatódik Fenékpusztától a Hévízi-tóig.

Forrás: turizmus.com

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.