Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Zöld értékrend - Dobogós környezettudatosság

Zöld értékrend - Dobogós környezettudatosság

Szállodánk eddig is zöldnek vallotta magát, de mostantól, hivatalos formában is elismertté vált, ugyanis a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett „Zöld Szálloda” pályázati kiíráson sikeres pályázatunk eredményeként az elkövetkezendő két évben a Zöld Szálloda 2021-2022 cím ezüst fokozatának büszke birtokosai lettünk. Természetesen mi nem állunk meg itt, megyünk tovább ezen az úton, hiszen a cél nem más, mint idővel az „örökzöld fokozat” megszerzése.

Zöld Szálloda 2021-2022

Mindig is törekedtünk a környezetbarát megoldások alkalmazására, ezután sem lesz ez másképp. A tulajdonosok maguk is szívügyüknek érzik a természet és a környezet védelmét, nyitottak az új ötletekre, amik a szálloda zöldebbé tételét szolgálják. Igyekszünk munkatársaink, vendégeink környezetvédelmi szemléletét is formálni, hogy lehetőségeinkhez mérten minél kisebb legyen az ökológiai lábnyomunk.

Nem csak mondjuk, mutatjuk…

Aki járt már nálunk, tudja, hogy mi nem csak beszélünk róla, hanem teszünk is ezért minden nap. Tudatosan világítunk, mosunk, gyűjtjük a szemetet, és vendégeinket is erre ösztönözzük. Hatalmas autómentes parkunk a kellemes kikapcsolódás mellett, rengeteg élőlénynek, állatnak ad otthont, ökoparkunkban pedig nincs fűnyírás, de annál több természetes élővilág és méhecske. Imádjuk az állatokat, ezért óvjuk, védjük és természetesen támogatjuk is őket. Hol pártfogásunkkal, befogadásukkal és ellátásukkal, hol a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhely támogatásával.

Idén először a parkunk levenduláit is újrahasznosítottuk, illatát a mai napig őrzik épületeink. A virágokat szárítjuk, a zöld hulladékot komposztáljuk, virágágyásainkat pedig saját magunk által készített mulccsal terítjük be.

A változás jó.

A változtatás lehetősége mindannyiunk kezében ott van, álljon ez pár dolog jó példaként mindenki előtt. Mi ebben a tudatban állunk a jövő elé. 

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.