Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Vezetett e-bike túrák a Dobogóval

Időpont(ok):
2022. 07. 04 - 2022. 11. 30.

Két keréken - Természet és Kaland

A környék zöldellő legelői, csodás erdőségei, várai, kristálytiszta forrásai és tavai felejthetetlen kirándulásokat ígérnek. Fedezze fel Hévíz, Keszthely, vagy a Balaton-felvidék csodáit kerékpárra pattanva! A kiépített, jó minőségű kerékpárutaknak hála, a környék nevezetességeit akár két keréken is megcsodálhatja.

Nyeregbe pattan a család

A kerékpározás napjainkban valóságos reneszánszát éli, ami nem meglepő, hiszen ez az egyik olyan szabadidős tevékenység, amit kisgyerekektől a nagyszülőkig mindenki együtt végezhet. Szép időben az egyik legjobb program biciklitúrára indulni a családdal. Minden héten szerdán és szombaton vezetett e-bike túra indul szervizkocsival és rengeteg kalanddal.

Hévíz-Keszthely-Szigliget

Hévízről először Keszthelyre ereszkedünk le, majd a Balaton partján futó kerékpárúton tekerünk Szigligetig. Megnézzük a várat, fagyizunk egyet a bájos kis településen és aki szereti a halat, annak megmutatjuk a Balaton egyik legjobb halsütőjét is.

Szerdán Hévíz-Keszthely-Szigliget túravezetéssel.
Részvételi díj 16.900 Ft/fő

Minimum létszám: 4 fő

Jelentkezési határidő, a túra indulása előtti nap 15-óráig.

Nem szükséges magával hoznia kerékpárját, hiszen szállodánk lehetőséget biztosít bérlésre is. További információért keresse kollégáinkat szállodánk recepcióján!

Vissza a Programajánló listához

Programnaptár

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.