Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Újabb gyermek attrakció a Dobogóban

Újabb gyermek attrakció a Dobogóban

Szuper hírrel indítjuk a nyarat a Dobogómajorban, ugyanis egy újabb játszótér került átadásra, ezúttal a legkisebbek nagy örömére.

Mozgás és élmény - középpontban a család legkisebb tagjai

Aki járt már nálunk tudja, hogy a szigorúan autómentes parkunk igazi paradicsom a gyerkőcök, a felnőttek és nem utolsó sorban négylábú kedvenceink számára. Most a legkisebb vendégeink részére készültünk egy kis meglepetéssel, hiszen a napokban átadásra került a legújabb, egy különleges manufaktúra gondos kezei által elkészített játszóterünk.

A Snack Bár melletti 8mx9m-es területen, biztonságos „ütéscsillapító” gumilap talapzaton 4 db rugós, billegő hal és 1 db nádas kalandmászóka kapott helyet. Így, amig a felnőttek éppen a jeges kávéjukat kortyolgatják, addig a család legkisebbjei biztonságos környezetben "nyargalászhatnak" a halacskák hátán.

Egy szó, mint száz....

Dobogós kalandokra felkészülni! A többi gyermek attrakciónk mellett az Ilona-malom Műhely legújabb remekművét is érdemes lesz kipróbálni.

Induljon hát az ABBÁZIA NYÁR!

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.