Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Kutyafotózás a Club Dobogómajorban

Kutyafotózás a Club Dobogómajorban

Aki járt már nálunk, az tudja, aki nem, annak pedig eláruljuk, hogy Kutyabarát szálloda lévén mi a család kis kedvencét is sok szeretettel és extra szolgáltatásokkal várjuk!

Újdonság a Dobogóban

Kis kedvencünk gazdijaként szeretnénk, ha négylábú családtagjaink is részesülnének minden olyan izgalmas, és felejthetelen élményben, amit közösen élhetünk át. Ha tehetjük, kis életük minden pillanatát megörökítjük, ezért egészen biztos, hogy kutyatulajdonosként mindannyiunk telefonja rengeteg cuki felvételt, és vidám videót rejt, amit büszkén mutatunk meg mindenkinek. Sokunk gondolkodott már azon is, hogy szívesen részt vennének egy profi fotós által elkészített fotózáson is. Ha a gondolat már Önben is megszületett, de eddig még nem szánta rá magát, akkor most itt a tökéletes alkalom. 

Közös élményszerzés - Maradandó emlék 4 lábú kedvencünkkel

Szállodánk kutyabarát szolgáltatásaira eddig is nagy hangsúlyt fektettünk, hogy a család minden tagja megtalálja a számára tökéletes pihenést és együtt tölthessék a szabadidejük minden percét. Legújabb kutyabarát szolgáltatásként szállóvendégeink részére lehetőséget biztosítunk egy fantasztikus kutyafotózásra, ahol Szeiler Gábor, fotográfus gondoskodik róla, hogy egy különleges élménnyel, és szuper fotókkal térhessenek haza tőlünk. 

A felszabadult, könnyed hangulatú fotózás ára: 12.000 Ft

Tartalma: 

  • 30 perc fotózás szállodánk területén
  • 5 db digitális retusált kép

A szolgáltatással, bejelentkezéssel kapcsolatban bővebb információt a +36/30 991 9960 telefonszámon kaphat.

Kutyafotózás

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.