Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / KAJLA kalandok a Dobogóban

KAJLA kalandok a Dobogóban

KAJLA, amikor nálunk "járt", hagyott itt nekünk is egy pecsételőt, hogy a nálunk megpihenő vándor családokat, mi is meg tudjuk lepni egy-egy újabb pecséttel! Mi is arra buzdítunk minden kalandvágyó gyereket és felnőttet egyaránt, hogy fedezék fel Magyarország legérdekesebb helyeit egy izgalmas kaland keretein belül a Kajla útlevél segítségével!

Ebben az évben is legnagyobb örömünkre a legtöbben itthon keresik a feltöltő élményeket. Természetesen hazánk csodái készen állnak, varázslatos természet közeli élmények, és rejtőzködő látványosságok várják az útra kelő, kalandokat kereső családokat. Az úti célok kiválasztásában Kajla, a kincsvadász, kalandor vizslakölyök továbbra is lelkesen segít. A már jól ismert pecsétek mellett a gyerekek Kajla karikákat is gyűjthetnek, amivel további ajándékokat és jutalmakat szerezhetnek.

KAJLA kalandok a Dobogóban

KAJLA, amikor nálunk "járt", hagyott itt nekünk is egy pecsételőt, hogy a nálunk megpihenő vándor családokat, mi is meg tudjuk lepni egy-egy újabb pecséttel!

Mi is arra buzdítunk minden kalandvágyó gyereket és felnőttet egyaránt, hogy fedezék fel Magyarország legérdekesebb helyeit egy izgalmas kaland keretein belül a Kajla útlevél segítségével! Legyen egy hosszabb túra vagy egy rövid kirándulás, egészen biztos feledhetetlen élményekkel gazdagodik mindenki, aki nálunk tölti pihenését. És ez még nem minden, hiszen szállodánk a pecséten kívül más kedvezményekkel is kedveskedik a kalandokat nálunk kereső családok számára. További meglepetésekért látogassatok el a kajla.hu weboldalra!

Szóval elő a Kajla útlevelekkel, és jöhet az Abbázia NYÁR!

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.