Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Igazán zölden - Már hivatalosan is.

Igazán zölden - Már hivatalosan is.

Hivatalosan is megkaptuk a Zöld szálloda 2021-22 elismerést, szállodaigazgatónk az MSZÉSZ díjátadón átvehette az ezüst fokozatú oklevelet, így már nem csak mesélni tudunk róla.


Most már papírunk is van róla :)

2020. őszén már hírt adtunk róla, hogy az Abbázia Group szállodái közül a mi szállodánk is büszkén jelenthette már ki, hogy a környezettudatosság tekintetében valóban otthon vagyunk és az ezzel kapcsolatos tetteinknek, cseledeteinknek köszönhetően a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett Zöld Szálloda 2021-22 pályázaton ezüst fokozatot érdemeltünk ki. A pandémiára való tekintettel azonban csak elmesélni tudtuk mindenzt, mostanra azonban a díjat fizikai formájában is sikerült bezsebelnünk, ugyanis a héten megrendezésre kerülő díjátadón szállodánk igazgatónője; Németh Krisztina átvehette az oklevelet. 

Zöld jelen, zöld jövő, zöld tervek

Jó érzés volt látni, mennyi szálláshely számára fontos rajtunk kívül ez a nemes cél, illetve a többi szintén díjazott szállodával eszmecserét folytatni arról, ki hová szeretne fejlődni ezen a területen is.

Mi sem adjuk fel a természetvédelemre , környezettudatosságra irányuló tevékenységeinket a jövőben sem, van jó pár ötlet még a tarsolyunkban, amit igyekszünk a jövőben megvalósítani és ezt a tudatosságot egy kicsit vendégeinkhez is közelebb hozni.

Célunk, hogy a jelenleg kiérdemelt ezüst fokozat a jövőben bearanyozódjon.

Gratulálunk az Abbázia Group másik ezüst fokozattal díjazott szálláshelyének is, a Petneházy Club Hotelnek is! 

Korábbi cikkülket a díjról IDE kattintva olvashatják.

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.