Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Felejthetetlen kikapcsolódás a Balaton és Hévíz vonzásában

A Club Dobogómajor, a Balaton-felvidék egyik gyöngyszemének is nevezett Hévíz határában, Cserszegtomajon található, félúton az „élet forrása” és a Balaton fővárosa, Keszthely között. A természetközeli pihenés és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit már első látásra elbűvöli a hely szelleme és a vidék romantikája. Akit egyszer magával ragad az Abbázia életérzés, azt többé nem ereszti. Töltsön pár napot Ön is egy felnőtt-, család- és igazán állatbarát szállodában, a természet és a pihentető kényeztetés oázisában!

A „Dobogó életérzés” mellett kedves és segítőkész személyzet, 2,4 illetve 6 fős otthonosan berendezett apartman, hatalmas autómentes zöld terület, változatos regenerációs, feltöltődést segítő szolgáltatás, zalai tájjellegű különlegességeket is kínáló étterem, kutyamedence a kis kedvenceknek és számos sportolási lehetőség várja a hozzánk betérő és visszatérő vendégeinket.

Tartson velünk és tesztelje Ön is az Abbázia élmények széles tárházát!

Dobogós érvek a tökéletes kikapcsolódáshoz

Fedezze fel Cserszegtomaj élményeit és élvezze a Club Dobogómajor nyújtotta kényelmet.

Nagy szeretettel és izgalmas kalandokkal várjuk Önt!

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre,

ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.