SPORT & MOZGÁS - az apartmanszálloda sportolási lehetőségei

SPORT & MOZGÁSaktívan, fitten a Club Dobogómajorban

A hatalmas zöld területet vétek lenne csak a kényelmes apartmanok ablakain keresztül kémlelni, aki a szabadba vágyik, számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhat.

Hotelünk az alábbi sportolási lehetőségekkel várja vendégeit

Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - sportolási lehetőségek Slide 4 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - sportolási lehetőségek Slide 3 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - sportolási lehetőségek Slide 2 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - sportolási lehetőségek Slide 1

Tenisz

Legyen szó kezdő labdaadogatásról vagy profi szervákról, a Club Dobogómajorban mindenki egyaránt lehetőséget kap, hogy tökéletesíthesse játékát. A hotel 4 salakos szabadtéri- és 3 fedett teniszpályával biztosítja, hogy a játék szerelmesei egész évben zavartalanul hódolhassanak szenvedélyüknek. Baráti meccsek vagy profi versenyek, a pályáink mindkettő megrendezésére ideális helyszínt kínálnak.

Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - Novák Tenisz Slide 4 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - Novák Tenisz Slide 3 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - Novák Tenisz Slide 2 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - Novák Tenisz Slide 1

Kerékpár

Nem szükséges magával hoznia kerékpárját, hiszen szállodánk lehetőséget biztosít bérlésre, így kényelmesebben utazhat. A kiépített, jó minőségű kerékpárutaknak hála, a környék nevezetességeit akár két keréken is meglátogathatja. Fedezze fel Hévíz, Keszthely, vagy a Balaton felvidék csodáit kerékpárra pattanva.

Lovaglás

A Club Dobogómajor saját lovas iskolával, kiválóan képzett lovakkal, profi trénerekkel és igényes környezettel várja a lovagolni vágyókat. A gyakorlott lovasok mellett szívesen várjuk a sporttal csak ismerkedő vendégeinket, és azokat is, akik szakértő oktatók útmutatásával szeretnék kipróbálni a lovassport szépségeit.

Kitűnően képzett lovainkon, fedett lovardánkban és szabadtéri pályánkon a gyakorlott lovasok ideális körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk egyéni, és csoportos lovas oktatásunkat, a legkisebbeknek pedig a pónilovaglás (3-7 éves korig) teheti még élvezetesebbé a nyaralást. Fontos tudnivalók: futószáras lovaglásoktatást 15 éves korig biztosítunk. A lovaglás felső súlyhatára 80 kg. A ló és lovasa biztonsága érdekében oktatóink fenntartják a jogot, hogy a lovaglás előtt felmérjék a lovas tudását, hogy ezzel szavatolják mindkettejük biztonságát. A lovas oktatáson való részvétel, valamint a lovaglás egyéni felelősségre történik.

Kültéri programlehetőségek

A Club Dobogómajor területén a labdajátékok zsonglőrei futball és strandröplabda pályákon hódolhatnak szenvedélyüknek. A szabadtéri sakk pályánkon a test mellett az agy izmait is átmozgathatja. A nordic walking és a túrázás bakancsos kedvelői sem maradnak új élmények nélkül, ugyanis számos, kijelölt túraútvonalat találnak a közelben.

Golf Club Imperial - golfpálya közvetlen a Balaton mellett

A Club Dobogómajortól alig 15 kilométerre a Balaton észak-nyugati partján, gyönyörű környezetben található a Golfclub Imperial Balaton. A 9 lyukú golfpálya szeretettel várja a golf szerelmeseit, illetve mindazokat, akik egy hévízi vakáció során professzionális trénerek segítségével szívesen megismerkednének a sportág rejtelmeivel.

GOLFISKOLA
Egyéni és csoportos golfoktatás alkalmával illetve a nyári időszakban nyílt napok keretében várja az érdeklődőket Bruce Russel Head Professional golfoktató.

SPECIÁLIS ajánlat hölgyeknek - Ladies' Afternoon
A tapasztalt Head Professional, Bruce Russell bevezeti a vendégeket a "Putting", "Chipping" és a hosszú játék alapjaiba. A napot egy Putt házi versennyel zárjuk, amelynek az eredményét a Golf Caffe Macchiato-ban hirdetjük ki egy finom sütemény és kávé mellett.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább