MUSTANG SÖRÖZŐ 2015tekepálya, biliárd, darts

A főépületben hangulatos söröző várja a kikapcsolódni vágyókat tekepályával, biliárddal, darts táblákkal, ahol a csapolt sörök mellett színes koktélok, zamatos borok és gyors snack-ek teszik teljessé a pub feelinget.

Tekepályáink 10 éves kortól kínálnak szórakozási lehetőséget az itt-tartózkodás alatt, nemcsak a szálloda vendégeinek. Külső látogatók számára a 83 / 531 991-es telefonszám 821-es mellékét tárcsázva adhatja le foglalását.

Ízelítő kínálatunkból: Koktélok, sör, bor ...
Helyben gyúrt tésztából készült isteni pizza! Melyet júniustól- szeptemberig a medence melleti snack bárban készítünk.

Nyitva tartás: 17-22 óráig
Tekepálya foglalás a 821-es belső melléken
A tekepálya használatát 10 éves kor alatti gyermekeknek (balesetvédelmi okokból) nem ajánljuk. Megértésüket köszönjük.

Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - söröző és snack bár Slide 4 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - söröző és snack bár Slide 3 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - söröző és snack bár Slide 2 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - söröző és snack bár Slide 1

Snack bár – jó időben jó falatok

A kültéri medence mellett a hűsítő italokon kívül helyben gyúrt tésztából készült pizzáinkat is megkóstolhatják júniustól-szeptemberig. (Rossz idő esetén zárva)

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább