KISBOLTfriss élelmiszerek, italok

A friss pékáruk és az alapélelmiszerek mellett mindent megtalál, ami egy kiadós reggelihez szükséges. Ropogtatnivalók és édességek széles palettája áll rendelkezésre. Üdítők, alkoholos italok és helyi borkülönlegességek mellett ősztől-tavaszig kávésarokban élvezhetik a koffeines aromákat.
Nyáron a snack bárban bővített kínálattal találja meg kávésarkunkat.
Az ajándéktárgyak és szuvenírek, valamint a napi sajtó is a boltban kapott helyett az elengedhetetlen napozószerek mellett. Minden, amire egy pihentető vakáció alatt szüksége lehet.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább