Gyereksarok a Club Dobogómajorban

GYEREKPROGRAMOKJátszóház és változatos programok

A nagy családi pihenés csak a gyerekek számára lehet igazán pihentető, vagy mégsem? Szeretne kiszabadulni a négy fal közül és mesés környezetben élvezni a kényeztetést, miközben gyermekéért sem kell aggódnia? Szigorúan autómentes parkunkban igazi biztonság vár önökre.

A legkisebb lurkóknak és az annál kicsit nagyobbaknak számos programot kínálunk az év minden szakában. Beltéri játszóház és két kültéri játszótér, trambulin is a kis felfedezőket várja. A bátrabban akár barátságos pónink nyergében is bejárhatják a major területét. Nyáron szakképzett animátorok és változatos programok kínálnak szórakozási lehetőséget 4 évesnél idősebb gyermekeinek.

Kirándulás, sportjátékok, kézműves foglalkozások színesítik a Club Dobogómajorban eltöltött vakációt.

Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - animacio - gyerekeknek Slide 4 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - animacio - gyerekeknek Slide 3 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - animacio - gyerekeknek Slide 2 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - animacio - gyerekeknek Slide 1

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Adatvédelmi tájékoztatónkat ide kattintva ismerheti meg.
Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább