Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / GoodID online bejelentkezés

GoodID online bejelentkezés

Gyorsítsa fel bejelentkezését! Tegye ezt kényelmesen, otthonról vagy akár már az utazás közben, elkerülve ezzel az esetleges sorban állást.

Kedves Vendégeink!

A Club Dobogómajorban újra lehetősége van az online bejelentkezésre. Az O.L.C.I-hoz hasonlóan, már érkezés előtt kitöltheti a vendégadatokat. Mivel rendkívül fontos számunkra, hogy pihenése minden pillanatát kiélvezhesse, és a szállodába érkezvén a recepción sem kelljen a kelleténél hosszabb időt eltöltenie, ezért kérjük, töltse ki az alábbi gombra kattintva online bejelentő lapunkat, így érkezéskor már csak egy aláírására lesz szükségünk a bejelentkezéséhez. Amennyiben az összes Önnel érkező vendég adatait előre elküldi nekünk a GoodID alkalmazáson keresztül, akkor érkezéskor egy egész hetes WIFI hozzáférést biztosítunk térítésmentesen.

GoodID - a gyors és kényelmes megoldás

Gyorsítsa fel bejelentkezését kényelmesen, otthonról vagy akár az autóból utazás közben elkerülve ezzel az esetleges sorban állást.
Telefonján, az alábbi linkre kattintva a goodID applikáció segítéségével egyszerűen és gyorsan bejelentkezhet szállodánkba:

https://goodidapp.page.link/kRf2xb2p73McvQC29

* A bejelentkezéshez szükséges adatokat a 2016. évi CLVI. törvény előírásai szerint okmányolvasás útján kérjük bemutatni a GoodID digitális irattárca segítségével. A GoodID auditált elektronikus hírközlő eszköz, amellyel biztonságosan oszthatja meg velünk a saját és az önnel utazók személyes adatait. A személyes adatokat más részére nem továbbítjuk vagy tesszük hozzáférhetővé. Alkalmazhatja a linket az Önnel együtt utazó vendégek adatrögzítéséhez vagy továbbíthatja is azt részükre.

Ha a bejelentkezéshez szükséges adatokat elküldte nekünk, akkor érkezéskor a recepción kérjük a „Fast checkin” pulthoz álljon.

Üdvözlettel:  Abbázia Club Dobogómajor

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.