Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Folly Arborétum - A Balaton édenkertje

Időpont(ok):
2023. 03. 01 - 2025. 01. 31.

Folly Arborétum - A Balaton édenkertje

A Balaton északi partján található autentikus Káli-medence, a hangulatos Szigligeti vár mellett egyik legszebb vidék talán mégis a Badacsony, amelynek kiemelkedő látnivalója a Badacsonyörsön található Folly Arborétum. A Folly család immár négy generáción keresztül ápolja és óvja a dédapa által alapított különleges parkot. Az egész évben nyitva tartó botanikus kert 3,6 hektáros területén 400 fenyőféle és 200 lombos fa és cserje talált otthonra. A több mint száz éves cédrusok, ciprusok és egzotikus fenyőfélék árnyas sétautakat rejtenek, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul a Balatonra és a titokzatos tanúhegyekre. A Folly arborétumban nemcsak a család saját bora, de minden évszakban megújuló étlapja, a grillterasz kínálata vagy a street food ételek nagy választéka is kellemes meglepetésül szolgál. Az arborétum által kínált változatos programokról érdemes előre tájékozódni, mert pl. a holdfénytúrák vagy a fényfestés késő estére is különleges kikapcsolódást nyújthatnak.

A Folly arborétum botanikus- és gasztro élményeken túl zenei, művészeti és tematikus programokkal is színesíti a programpalettáját, különleges játszóterein pedig a gyerekek sosem unatkoznak, így egy ott tett kirándulás igazi családi élménnyé válik.

Vissza a Programajánló listához

Programnaptár

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.