Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Flyball Beast Cup 2022 Dobogós szemmel

Flyball Beast Cup 2022 Dobogós szemmel

Kutyajó hétvége übercuki ebekkel és felejthetetlen élményekkel, extra izgalmakkal és rekorddal.

2022. április 9-10-én, immáron 10 év után került újra meghirdetésre a Magyar FlyBall Sorozat, aminek első állomása a Beast Cup 2022, Cserszegtomajon került megrendezésre, aminek szállodánk adott otthont.

Írtuk, mondtuk, jeleztük, de átélni, na, az más

Írtunk már róla, hogy lesz egy nagyszabású kutyás rendezvényünk, amire mindaddig csak büszkeséggel gondoltunk, amíg el nem jutottunk a „nagy napig”, hiszen bevallhatjuk, hogy nagy örömmel töltött el bennünket, hogy nem csak a vendégeink körében van jó hírünk kutyabarát fronton, de a kutyás társadalom és a kutyás szövetségek, egyesületek is magas szinten elismernek bennünket, hogy egy ilyen rangos eseményt szerveznek nálunk. S hogy mi változott meg bennünk a 2 nap alatt? A büszkeség mellé állati jó élmények, izgalmak és jóleső fáradtság is társult. De megérte.

Egy élmény volt

Fantasztikus volt látni a versenyben résztvevő Flyball csapatok felkészültségét, kitartását, a csapatszellemet, a szeretetet, amit a kutyusok iránt tanúsítanak. Szuper hétvége volt. Voltak újonc kutyusok, rutinos versenyzők, „vén rókák” és visszavonulók is, így nagyon izgalmas futamoknak lehettünk mi is és a nézők is szemtanúi. Selejtezők, elődöntők és persze a döntők sora követte egymást a két, időjárás-ügyileg nem mindig túl barátságos napon, amik sokszor olyannyira szélsebesnek bizonyultak, hogy nem is csoda, hogy az egyik futamon egy ötéves rekord is megdőlt. Ezúton is gratulálunk az Akela Runners csapatának ehhez a csúcsszuper eredményhez.

Köszönjük

Köszönet ezért a remek programért a szervezőknek és a részvevő csapatoknak. Örülünk, hogy ránk gondoltatok és reméljük, nem utoljára. További sok sikert, eredményes versenyeket kívánunk!

Club Dobogómajor és az Abbázia Group egész csapata

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.