Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Év Kutyabarát Szállodája 2022 Közönségdíj

Év Kutyabarát Szállodája 2022 Közönségdíj

Kedvencünk ugyan úgy lelkesedik minden együtt töltött időért, mint mi magunk. Ha fontos Önnek is, hogy a szabadsága ideje alatt ne kelljen aggódnia házi kedvencéért, akkor válasszon minket pihenése helyszínéül, hiszen nálunk legalább olyan fontos négylábú barátaink elégedettsége, mint a gazdáiké!

Év Kutyabarát Szállodája 2022 Közönségdíj – Club Dobogómajor ***superior

Örömmel számolunk be Önöknek, hogy a kutyabarát.hu szervezésben idén kilencedik alkalommal megrendezett Év Kutyabarát Helye versenyben a szálloda kategóriában a Club Dobogómajor ***superior nyerte el az Év Kutyabarát helye - Közönségdíj megtisztelő címet!
Mindenkinek köszönjük a rengeteg szavazatot és a támogatást!

Dobogós kutyabarátság

Aki járt már nálunk és ismer bennünket, az tudja, hogy hosszú évek óta kiemelt figyelmet szentelünk vendégeink mellett négylábú barátainknak is. Ami nem is csoda, hiszen kis kedvenceink a legtöbbünknél igazi családtagnak számítanak. Megosztjuk velük életünket, örömünket, bánatunkat, és ők a legfontosabbal hálálják meg: határtalan, feltétel nélküli szeretettel.

Kutyaparadicsom a természet vonzásában

A Club Dobogómajor, a Balaton-felvidék peremén, kitűnő természeti adottságokkal rendelkező kis ékszerdoboz. A természet közeli feltöltő pihenés és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit egyaránt egy szempillantás alatt elvarázsolja a hely, ami nem csoda, hiszen család-, állatbarát és Zöld szálloda lévén, a hatalmas autómentes park, a mesés környezet, a kellemes kikapcsolódás megannyi felejthetetlen pillanatot ígér az egész család számára. A zöld, gondozott, autómentes parkban a kutyusok a gazdikkal együtt élvezhetik a hatalmas füves terület adta szabadságérzetet, a környék felfedezésre váró túraútvonalait, amik kellőképpen kifárasztják, és megannyi élménnyel ajándékozzák meg örökmozgó barátainkat. Mivel a kis kedvencek pihenése legalább olyan fontos számunkra, mint a gazdiké, ezért a felejthetetlen pillanatok mellett, kertkapcsolatos apartmanokkal, tavasztól őszig üzemelő szabadtéri kutyamedencével, Agility pályával, kutyabarát szolgáltatásokkal, zalai tájjellegű ételkülönlegességekkel és számos sportolási lehetőséggel, állatsimogatóval valamint lovaglási lehetőséggel várjuk a feltöltődni vágyókat illetve négylábú vendégeinket.

Kutyabarátnak lenni MENŐ és mi MENŐK vagyunk!

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.