Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Dobogós BIKE POINT

Dobogós BIKE POINT

Ismét egy szuper hírrel érkeztünk, elkészült ugyanis a vadonatúj Dobogós BIKE POINT, ezúttal elsősorban a kerékpározás és az aktív mozgás szerelmeseinek kedvezve.

Mozgás és kaland - középpontban az aktív kikapcsolódás szerelmesei

Kerékpárőrült? Vagy csak kellemes időtöltésre vágyik a szabadban? Felfrissülne a levegőn, távol a város zajától? A kerékpározás remek kedélyjavító, kiváltképp, ha gyakorlása közben a természet szépségeiben gyönyörködhetünk. Mivel számos vendég érkezik szállodánkba, aki ennek a remek szenvedélynek hódol, mi készítettünk számukra, vagyis a járgányaik számára egy tágas, szép tárolót. Itt lehetőség van a kalandos út utáni mosásra, a forró napokon különösen fontos ivóvíz vételre, illetve telepítettünk egy pumpával felszerelt szervíz PONT-ot is.

Pattanjon két kerékre!

Nagyszerű újdonságaink után kerékpárparkunkat is bővítettük. Szuper kétkerekű csodáink mellett, e-bike-ok, gyerekbicajok, gyerekülés, co-pilot bringa is elérhetők. Ha a házi kedvencet is magukkal vinnék a közös kalandra, akkor utánfutó, póráz tartó és természetesen SISAK, mellény is kölcsönözhető szállodánk recepcióján.

+Tippek

A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha belevágnak egy felejthetetlen vezetett e-bike túrába.

Kerékpártúrák a zalai dombok között

 

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.