Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Dobogós BIKE POINT

Dobogós BIKE POINT

Ismét egy szuper hírrel érkeztünk, elkészült ugyanis a vadonatúj Dobogós BIKE POINT, ezúttal elsősorban a kerékpározás és az aktív mozgás szerelmeseinek kedvezve.

Mozgás és kaland - középpontban az aktív kikapcsolódás szerelmesei

Kerékpárőrült? Vagy csak kellemes időtötésre vágyik a szabadban? Felfrissülne a friss levegőn, távol a város zajától? A friss levegőn, szép időben történő kerékpározás remek kedélyjavító, kiváltképp, ha gyakorlása közben a természet szépségeiben gyönyörködhetünk. Mivel hozzánk rengetegen érkeznek olyanok, akik ennek a remek szenvedélynek hódolnak, ezért mi készítettünk számukra, vagyis a járgányaik számára egy hatalmas, szép tárolót. Itt lehetőség van a kalandos út utáni mosásra, a forró napokban különösen fontos ivóvíz vételi lehetőségre, illetve telepítettünk egy pumpával felszerelt szerviz PONT-ot is.

Pattanjon két kerékre!

A nagyszerű újdonságaink mellett bővült a kerékpárparkunk is. Szuper két kerekű csodáink mellett, e-bike-ok, gyerekbicajok, gyerekülés, co-pilot bringa is elérhető nálunk. Ha a házi kedvencet is magukkal vinnék a közös kalandra, akkor utánfutó, póráz tartó és természetesen SISAK, mellény is kölcsönözhető szállodánk recepcióján.

+Tippek

A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha belevágnak egy felejthetetlen vezetett e-bike túrába.

Kerékpártúrák a zalai dombok között

 

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.