Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Dobogómajor, maga a kutyaparadicsom

Dobogómajor, maga a kutyaparadicsom

A hatalmas, zárt udvaron kapott helyett a kutyusok nagy kedvence, az idei év hűsítő újdonsága, egy szabadtéri kutyamedence, ahol a család négylábú tagjai is kedvükre pancsolhatnak a tikkasztó melegben.

Négylábú barátaink a legtöbbünknél igazi családtagnak számítanak, ezért nem kérdés, hogy ott a helyük velünk a nyaralás ideje alatt is.

Kedvencünk ugyan úgy lelkesedik minden együtt töltött időért, mint mi magunk. Ha fontos Önnek is, hogy a szabadsága ideje alatt ne kelljen aggódnia házi kedvencéért, akkor válasszon minket pihenése helyszínéül, hiszen nálunk legalább olyan fontos négylábú barátaink elégedettsége, mint kétlábú gazdáiké!

A Club Dobogómajor szigorúan autómentes parkjában igazi biztonság és felhőtlen élmény vár mindenkire. A hatalmas, zárt udvaron kapott helyett a kutyusok nagy kedvence, az idei év hűsítő újdonsága, egy szabadtéri kutyamedence, ahol a család négylábú tagjai is kedvükre pancsolhatnak a tikkasztó melegben.

A kutyamedencénk 8 méter hosszú, legszélesebb pontján eléri a 3 métert. Gondolván a kisebb, félősebb kutyusokra a szélén 25 cm mélységű a víz, a medence közepe felé fokozatosan mélyül, aholmár eléri a 75 cm-t. A víz folyamatos cseréjéről és tisztításáról egy vízforgató és homokos vízszűrő rendszer gondoskodik. Állatorvosi javaslat alapján a víz vegyszert nem tartalmaz, hogy megkíméljük a kutyusok bőrét és nyálkahártyáját az esetleges irritációtól. A medence mellett kutyazuhany is elhelyezésre került, hogy a merülést kevésbé kedvelő kutyusok is élvezhessék a hűsítő permetet.

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.