Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Club Dobogómajor - Kis Balaton

Nehézség: Közepes
Távolság: 36 km

Club Dobogómajor - Kis Balaton

Adatok

  • Időtartam: 1 nap
  • Túratípus: kerékpár
  • Időigény: 3 óra 40 perc

Útvonal

  • Club Dobogómajor - Tófürdő bejárat – Alsópáhok –Kijelölt kerékpárút végén balra-Nemesboldogasszonyfai kereszteződésnél jobbra letérünk a főútról- Dombtető előtti elágazásnál enyhén jobbra-Szentgyörgyvári szőlőhegyek-Szentgyörgyvár Templom utca-Templom utca és Petőfi utca kereszteződésénél jobbra a 76-os számú főút irányába- az út túloldalán letérünk jobbra-Zalatöltésnél balra-Zalatöltés-Kis-Balaton ház Zalavár- Zalavár – Kis-Balaton- Sármellék -Alsópáhok-Hévíz- Club Dobogómajor

Látnivalók

Kányavári sziget

  • A Kis-Balaton Vízvédelmi Rendszer területén a kerékpárúton kívül csak a Kányavári sziget látogatható szabadon. Az ide kirándulók megtapasztalhatják a Kis-Balaton különleges vízi világát, láthatják a növény és állatvilágot. Megfigyelhetik a vízimadarak fészkelését, hallhatják a békák „hangversenyét”. A szigetre vezető különlegesen ívelt, fa szerkezetű híd már önmagában is egyedi élményt nyújt. A szigeten kialakított tanösvény információs táblái bemutatják a Kis-Balatont, az itt előforduló növényeket, állatokat. A két kilátóból távolabbra is tekinthetnek az érdeklődők, szinte a teljes Hídvégi tó belátható. A nagykilátótól már csak 1-2 perc sétával, a sziget belsejébe juthatnak, ahol játszóeszközök várják a gyerekeket. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van.

Kis-Balaton 

Ajánlott útvonal

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.