Ajánlatkérés

Ajánlatkérés szobafoglalás

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötelezettség nélkül. Garantáltan a legkedvezőbb árat számoljuk!

Érkezés

Távozás

Abbázia tipp

Foglaljon közvetlenül nálunk és mi megajándékozzuk Önt!

Club Dobogómajor

8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1.

Ajánlatkérés/Szobafoglalás

+36-83/531-981 - sales@abbaziagroup.com

Főoldal / Hírek, aktualitások / Agility pálya kutyáknak a Dobogóban

Agility pálya kutyáknak a Dobogóban

Aki járt már nálunk, az tudja, aki nem, annak pedig eláruljuk, hogy Kutyabarát szálloda lévén mi a család kis kedvencét is sok szeretettel és extra szolgáltatásokkal várjuk! Legtöbbünknél a kutya igazi családtagnak számít, ezért nem kérdés, hogy a pihenés ideje alatt is velünk van. 

Újdonság a Dobogóban - AGILITY akadálypálya kutyusoknak

A hatalmas, zárt autómentes parkunkban valódi biztonság és felhőtlen élmény vár mindenkire. Idén is készültünk egy szuper újdonsággal kutyás vendégeinknek. A kutyusok nagy kedvence, a szabadtéri kutyamedence mellett kapott helyet legújabb attrakciónk, az Agility pálya.  

Közös élményszerzés - 4 lábú kalandok

A kutyák rendkívül szociális lények, s nagyon fontos számukra a gazdájukkal közös játék és elfoglaltság. Az agility tökéletes megoldást kínál a kedvencével közös, kellemes és aktív időtöltésre. Az agility kétségtelenül az egyik legnépszerűbb kutyás sport manapság! Korra, nemre, edzettségre való tekintet nélkül bárki űzheti. A dinamikus, szabad mozgás és a friss levegő vonzóvá teszi az agility-t a gyermekek számára is, így remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a kisebbek is bekapcsolódjanak a kutyával való foglalkozásba, ami nem csupán nagyszerű kikapcsolódást ígér, hanem az kutyus és a gazdi közötti kötődés erősítésére is szolgál.

GALÉRIA

Hír kép

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire illetve kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.