SPORT & MOZGÁS - az apartmanszálloda sportolási lehetőségei

SPORT & MOZGÁSaz apartmanszálloda sportolási lehetőségei

Apartmanjaink ugyan minden lehetőséget biztosítanak a kényelmes vakációhoz, de aki a Balaton közelében aktív pihenésre vágyik, az is megtalálja a számítását.

Hotelünk az alábbi sportolási lehetőségekkel várja vendégeit

Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - sportolási lehetőségek Slide 4 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - sportolási lehetőségek Slide 3 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - sportolási lehetőségek Slide 2 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - sportolási lehetőségek Slide 1

Lovaglás

A Club Dobogómajor saját lovasiskolával, kiválóan képzett lovakkal, profi trénerekkel és igényes környezettel várja a lovagolni vágyókat. A gyakorlott lovasok mellett szívesen várjuk a sporttal csak ismerkedő vendégeinket, és azokat is, akik szakértő oktatók útmutatásával szeretnék kipróbálni a lovassport szépségeit.
Kitűnően képzett lovainkon, fedett lovardánkban és szabadtéri pályánkon a gyakorlott lovasok ideális körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk egyéni, és csoportos lovas oktatásunkat, a legkisebbeknek pedig a pónilovaglás (3-7 éves korig) teheti még élvezetesebbé a nyaralást. ( Fontos tudnivalók: futószáras lovaglásoktatást 15 éves korig biztosítunk! A lovaglás felső súlyhatára 80 kg. A ló és lovasa biztonsága érdekében oktatóink fenntartják a jogot, hogy a lovaglás előtt felmérjék a lovas tudását, hogy ezzel szavatolják mindkettejük biztonságát. A lovasoktatáson való részvétel, valamint a lovaglás egyéni felelősségre történik. )

Tenisz

A hotel 4 salakos szabadtéri- és 3 fedett-teniszpályával biztosítja, hogy a játék szerelmesei egész évben zavartalanul hódolhatnak szenvedélyüknek. A Club Dobogómajor egyaránt lehetőséget biztosít a kezdőknek és a profiknak, hogy tökéletesíthessék játékukat. Pályáink versenyek megrendezésére is ideális helyszínt kínálnak.

Kerékpár

A Balaton és környéke látványosságai a kiépített kerékpárutaknak hála könnyedén megközelíthetők. Járja be Ön is a vidéket kétkeréken, és nézze meg Keszthely, Hévíz, vagy akár a Balaton felvidék nevezetességeit. Ha nem akarja a kocsin utaztatni a kerékpárt, akkor a szállodában lehetőség van biciklibérlésre is.

Gyerekeknek

A legkisebbek sem fognak unatkozni nálunk: pónilovaglás, játszóház és két kültéri játszótér, trambulin várja őket. Emellett pedig nyáron animációs programok gondoskodnak a szórakozásukról.

Területünkön található még: Focipálya, strandröplabda, szabadtéri sakk, illetve több sétaútvonal is ki van alakítva, amik a nordic walking kedvelőinek is tökéletes pályát biztosítanak.

Golf Club Imperial - golfpálya közvetlen a Balaton mellett

A Club Dobogómajortól alig 15 kilométerre a Balaton észak-nyugati partján, gyönyörű környezetben található a Golfclub Imperial Balaton. A 9 lyukú golfpálya szeretettel várja a golf szerelmeseit, illetve mindazokat, akik egy hévízi vakáció során professzionális trénerek segítségével szívesen megismerkednének a sportág rejtelmeivel.

GOLFISKOLA
Egyéni és csoportos golfoktatás alkalmával illetve a nyári időszakban nyílt napok keretében várja az érdeklődőket Bruce Russel Head Professional golfoktató.

SPECIÁLIS ajánlat hölgyeknek - Ladies' Afternoon
A tapasztalt Head Professional, Bruce Russell bevezeti a vendégeket a "Putting", "Chipping" és a hosszú játék alapjaiba. A napot egy Putt házi versennyel zárjuk, amelynek az eredményét a Golf Caffe Macchiato-ban hirdetjük ki egy finom sütemény és kávé mellett.

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább