Gyereksarok a Club Dobogómajorban

ANIMÁCIÓgyereksarok a Club Dobogómajorban

Szia!
Játszótársakat keresel? Nem akarsz a szobában gubbasztani? A Club Dobogómajor Téged is szeretettel vár! Játszóterünkön új barátokkal ismerkedhetsz meg, kanyargós ösvényeinken fogócskázhatsz, vagy biciklizhetsz, lankás partoldalunk pedig télen a környék legjobb szánkózó helye.

Ha rossz az idő, felújított, kibővített játszóházunkban akkor is rengeteg új játék vár, hogy egy percre se unatkozz, amíg itt nyaraltok! A nyári hónapokban (július-augusztus) animációs programokkal várjuk a 4 évesnél idősebb gyermekeket. Animátoraink által szervezett kirándulások, csapatjátékok, sportprogramok és kézműves foglalkozások színesítik a Club Dobogómajorban eltöltött vakációt.

Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - animacio - gyerekeknek Slide 4 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - animacio - gyerekeknek Slide 3 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - animacio - gyerekeknek Slide 2 Keszthely és Hévíz között Club Dobogómajor - animacio - gyerekeknek Slide 1

iratkozzon fel hírlevelünkre

Ha Ön klubtagunk, vagy csak kíváncsi szállodacsoportunk legújabb híreire, vagy kedvezményes ajánlataira, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre. Így havi rendszerességgel értesülhet aktuális kedvezményeinkről, új csomagajánlatainkról.

Az Abbázia Group tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait, csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60578/2012. ABBAZIA GROUP c/o Club Dobogómajor, H-8372 Cserszegtomaj, Hévízi út 1., Hungary Tel. +36•83•531•981, newsletter@abbaziagroup.com

Az oldalunkon HTTP-sütiket használunk, a lehető legjobb webes élmény biztosítása érdekében. A továbblépéssel és az oldal használatával, beleértve az oldalon maradást is, Ön beleegyezik ezek használatába. További információkért vagy a cookie-k eltávolításáért, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi irányelvek 4.5.A ill. 4.5.B fejezetét.

Tovább